• saltea-ortopedica-confort
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
    Loading...Loading...

Saltele ortopedice confort

Incepand de la:

134 Lei

124.62 Lei

7%

reducere

Duritate: Medie
22 cm
80 kg
3 ani

Descriere

Salteaua ortopedica Confort are o structura de arcuri bitronconice de tip Bonnell, de diametru mare, cu 5 spire, cu rezistenta si elasticitate ridicate, solidarizate intre ele cu o spirala de sarma de otel, sistemul fiind rigidizat lateral prin SISTEM BOX cu un cadru de spuma poliuretanica de densitate ridicata, de dimensiune 140×50 mm, care are rolul de a impiedica deformarea laterala a saltelei. Astfel asezate, arcurile formeaza o plasa rigidizata lateral de un cadru metalic de 3,5 mm grosime.

Plasa de arcuri este imbracata in feltru rigidizat care contribuie si el la realizarea structurii ortopedice a saltelei, fiind un factor determinant in realizarea structurii saltelei, si in sustinerea coloanei vertebrale in pozitie corecta pe durata repausului.

Vatelina sintetica aplicata in structura are rolul de a modela raspunsul saltelei la presiunea corpului omenesc, facandu-l mai putin dur si mai adecvat unei perioade de relaxare.

Materialul de acoperire este Visco, dublu-jarse poliester, capitonata fata-verso cu vatelina si matlasata  complet, dotata cu butoni de aerisire pentru o mai buna circulatie a aerului in structura saltelei si  pentru a se impiedica aparitia mirosurilor neplacute datorate in principal imposibilitatii de evaporare in timp optim a umezelii provenite din transpiratie. Suplimentar, salteaua este tratata impotriva mucagaiurilor si acarienilor, oferind din acest punct de vedere o protectie in plus.

Grosimea totala a saltelei este  de 22 cm, avand un grad mediu de duritate.

Produse similare
Produsul a fost adaugat in cos !
Log-in