• saltea-cocos-copii-8cm
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
    Loading...Loading...

Saltea copii cocos

 

 

Incepand de la:

175 Lei

Mediu spre tare
8-10 cm
45 kg
2 ani

Descriere

Fibra de cocos care intra in alcatuirea saltelelor de acest fel este recoltata din coaja fructelor cocotierului, fiind un material natural, care nu provoaca alergii, cu o capilaritate buna, astfel incat permite circulatia aerului si impiedica acumularea de mirosuri neplacute, datorate in special transpiratiei. Aceste fibre sunt prelucrate prin acoperire cu un strat fin de latex provenit de la arborii de cauciuc, latex care este purificat prin metoda Dunlop, pentru a-si pastra in proportie de 96% proprietatile elastice.

Acoperirea cu latex a fibrelor de cocos nu impiedica in nici un fel capilaritatea structurii si mai mult, confera elasticitate, creste durata de viata a fibrei, o protejeaza impotriva solicitarilor din mediu( caldura excesiva, umiditate excesiva ), pana la un anumit nivel. Medicii pediatrii recomanda cu caldura folosirea acestui tip de saltele pentru copii chiar de la cele mai fragede varste.

Structura saltelei este realizata dintr-un strat de poliuretan cu grosime de 6 cm  asezat intre doua straturi de fibra de cocos cauciucata cu grosime diferita, astfel incat salteaua sa fie mai rigida pe o parte si mai putin rigida pe cealalta parte, salteaua putand astfel fi folosita  si in perioada de formare a coloanei copilului, perioada in care este necesara o sustinere mai ferma a pozitiei corpului pe perioada de odihna, si ulterior, cand nu mai este  neaparat necesar sa se foloseasca o saltea  ferma. Grosimea totala a saltelei astfel obtinute este de 8 cm.

Datorita structurii deosebit de fiabile, a materialelor folosite, salteaua are o durata de viata foarte mare, daca este utilizata corespunzator. Principalul factor care poate duce la uzura prematura a saltelei il constituie umezeala excesiva, ca urmare a lichidelor ajunse accidental in saltea. Din aceasta cauza, fabricantul recomanda protectia suplimentara a saltelei cu ajutorul unei huse care sa retina umiditatea in exces, dar care sa nu permita retinerea transpiratiei.

Daca totusi se intampla accidente, placa de cocos degradata trebuie uscata departe de surse artificiale de caldura, si nu la temperaturi foarte mari, pentru a nu se degrada latexul din compozitie, dupa care, placa de cocos se reintroduce in husa si trebuie tinut cont sa se reintroduca si folia de TNT care reprezinta o protectie in plus a placii de cocos.

Husa este din jacquart alb flausat 75% bumbac, 25% poliester.

Dimensiunile standard sunt 60×120 cm, pentru orice alte dimensiuni, mai mici decat acestea, trebuie facuta comanda speciala.

Preturi:
Dimensiune Pret (RON) Pret Promo Cumpara
Saltea cocos 8 cm 60/120 cm – Husa Bumbac Jacquart
175
Saltea cocos 10 cm 60/120 cm – Husa Bumbac Jacquart
205
Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.

Saltelele sunt disponibile in 3-4 zile de la comanda

 

Produse similare
Produsul a fost adaugat in cos !
Log-in