• saltea-copii-durflex
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
    Loading...Loading...

Saltelute copii durflex

Incepand de la:

103 Lei

Mediu spre tare
10 cm
7 kg
2 ani

Descriere

Aceasta saltea poate fi folosita pentru copii de la cea mai frageda varsta, pentru ca este capabila sa asigure pozitia corecta a corpului bebelusului dumneavoastra pe toata perioada cat acesta sta intins in pat. Mai mult decat atat, din punct de vedere al rigiditatii, salteaua are doua fete, una dura, recomandata pentru  folosirea in perioada 0-9 luni si cealalta, mai flexibila, recomandata a fi folosita pentru varste peste 9 luni.

Materialele folosite la aceasta saltea sunt antialergice, pentru ca nu contin burete, nu favorizeaza acumularea transpiratiei in imediata vecinatate a corpului, fibra de poliester folosita nu lasa fire, nu putrezeste, nu are mirosuri, nu intretine arderea, este rezistenta la diluanti, si alti agenti chimici, rezista si din punct de vedere mecanic destul de mult timp, izoleaza termic, si fonic, astfel incat, asigura bebelusului dumneavoastra un somn odihnitor si relaxant.

Husa de bumbac nu este detasabila, grosimea totala a saltelei fiind de circa 10 cm.

In aceste conditii, salteaua este recomandabil sa fie asezata pe suprafata plana continua, nu pe suport confectionat din stinghii .

Preturi:
Dimensiune Pret (RON) Pret Promo Cumpara
Saltea copii durflex 55/115
103
Saltea copii durflex 60/120
116
Saltea copii durflex 70/100
133
Saltea copii durflex 70/130
133
Saltea copii durflex 70/140
170
Saltea copii durflex 72/105
133
Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.

Saltelele sunt disponibile in 3-4 zile de la comanda

Produse similare
Produsul a fost adaugat in cos !
Log-in