Salteaua insumeaza elasticitatea arcurilor bitronconice de tip BONNELL cu 5 inele, cu plasticitatea spumei poliuretanice de densitate mare, pentru a va oferi in acelasi timp confort si relaxare.

Plasa de arcuri prinse de un cadru rigid din otel, arcurile avand diametru de 72 Mai multe...

PRET de la:

267 Lei

248.31 Lei

+ cadou

Vezi lista produse

Structura ferma, rezistenta in timp, precum si celelalte avantaje ale acestei saltele superortopedice sunt date de structura si materialele din care este fabricate. Arcurile de dublu tronconice cu 5 spire, de tip Bonnel, fabricate din otel special tratat, sunt dublate de 5 Mai multe...

PRET de la:

327 Lei

Vezi lista produse

Dintre saltelele cu structura superortopedica, salteaua Super Lux, sustine cu fermitate corpul in timpul somnului, ea fiind indicata cu precadere persoanelor care au probleme cu spatele, care au avut accidente sau au suferit interventii de orice natura la coloana vertebrala.
Duritatea saltelei Mai multe...

PRET de la:

386 Lei

Vezi lista produse

Salteaua confectionata dintr-un ansamblu de arcuri si placi de spuma poliuretanica, are o grosime de 30 cm, si este cu precadere utilizata de persoanele care isi doresc o saltea de calitate pentru un somn linistit.

Arcurile bitronconice Bonnel cu 5 spire sunt asezate Mai multe...

PRET de la:

441 Lei

410.13 Lei

+ cadou

Vezi lista produse

Saltelele de acest tip sunt confectionate dintr-o plasa de arcuri bitroconice, cu 5 spire, dispuse in siruri, care este invelita in cateva straturi de materiale, fiecare cu rolul sau in structura saltelei.

Primul strat este un strat de poliuretan indeformabil, dispus pe fiecare Mai multe...

PRET de la:

267 Lei

Vezi lista produse
Produsul a fost adaugat in cos !
Log-in