• saltea-superortopedica-luxconfort
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
    Loading...Loading...

Saltele superortopedice LuxConfort

Incepand de la:

267 Lei

248.31 Lei

7%

reducere

Mediu spre tare
26 cm
120 kg
3 ani

Descriere

Salteaua insumeaza elasticitatea arcurilor bitronconice de tip BONNELL cu 5 inele, cu plasticitatea spumei poliuretanice de densitate mare, pentru a va oferi in acelasi timp confort si relaxare.

Plasa de arcuri prinse de un cadru rigid din otel, arcurile avand diametru de 72 mm( sunt 110 arcuri /mp de saltea, pentru a asigura sustinere si elasticitate deosebita), este invelita in spuma poliuretanica cu densitate mare SISTEM BOX, care sustine lateral salteaua si nu permite deformarea acesteia in timp, gestionand nivelul de tensionare al arcurilor.

Materialul din care sunt confectionate arcurile (sarma de otel cu grosime 2,2 mm), precum si cel care leaga arcurile intre ele (sarma cu grosime 1,4 mm), permit deformarea elastica a acestora, dar si sustin forma saltelei, astfel incat in timp, sa nu apara probleme. Prin faptul ca arcurile sunt structurate intr-o plasa, acestea reusesc sa disipeze efortul de a sustine corpul, pe o suprafata mare, deformarea saltelei fiind proportionala cu greutatea corpului.

Plasa de arcuri este imbracata in material feltru rigidizat care are rolul de a uniformiza reactia arcurilor la presiunea corpului, si de a sustine celelalte materiale din structura saltelei.

Intre sirurile de arcuri care formeaza plasa sunt intercalate fasii de spuma poliuretanica de mare densitate cu rol de sustinere suplimentara pentru scaderea indicelui de elasticitate al ansamblului.

Suprafata exterioara a saltelei este realizata din stofa Visco, placuta la atingere, iar pe partea laterala prezinta butoni de aerisire pentru a realiza un sistem de aerisire interioara a saltelei si manere pentru a inlesni manevrarea produsului. Aerisirea este deosebit de importanta avand in vedere faptul ca salteaua intra in contact cu umiditatea rezultata prin transpiratie, umiditate care se absoarbe in structura saltelei si poate favoriza dezvoltarea microorganismelor si a acarienilor. In acelasi sens, materialele textile incorporate in structura saltelei sunt tratate antimicrobian.

Salteaua are un grad de duritate mediu spre tare si este garantata pe o perioada de 3 ani.

Produse similare
Produsul a fost adaugat in cos !
Log-in