• saltea-fitness-cocos
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
    Loading...Loading...

Saltea Fitness cocos

Incepand de la:

777 Lei

Mediu spre tare
16 cm
100 kg
10 ani

Descriere

Aceste saltele fac parte din sortimentul Lineanatura, fiind saltele care contin materiale naturale, si realizeaza o buna sustinere a corpului datorita, in principal straturilor care o alcatuiesc.

Materialul de baza si implicit de sustinere a acestui tip de saltele il constituie ORTOCELL-ul, a carui structura celulara inlesneste aerisirea corpului, eliminarea eficienta a umezelii provenita din transpiratie, precum si un somn odihnitor si relaxant. Ortocell-ul este un produs obtinut printr-o tehnologie inovatoare din spuma de poliuretan, tratata la temperatura joasa, structura sa poroasa aducand un aport deosebit in indepartarea transpiratiei si o mai buna reglare termica a corpului pe durata somnului. Din acest motiv, atat stratul de suport cat si unul din straturile exterioare sunt realizate din acest material.

Suplimentar, salteaua mai contine doua straturi de fibra din nuca de cocos, acoperita individual cu latex, prelucrat prin metoda Dunlop, metoda care mentine nealterate caracteristicile cauciucului natural in proportie foarte mare. Fiecare strat are grosimea de 1 cm, si are rolul de a absorbi eficient umiditatea provenita din transpiratie si de a regla duritatea saltelei, obtinandu-se o saltea ortopedica de duritate medie spre tare. Aceste straturi sunt compacte , dar in acelasi timp, suficient de elastice pentru a nu deveni incomode.

Pentru a creste functia ortopedica a acestui tip de saltele, recomandam folosirea lor pe suporturi cu lamele, sistem care nu doar ajuta la o mai buna aerare a saltelei in interior, ci si ofera sustinere mai buna a straturilor saltelei si , implicit a corpului pe durata repaosului. Se pot folosi si pe suporturi compacte, tip placa , dar in acest caz devine imperios necesara aerisirea periodica a saltelei pentru a preintampina aparitia mirosurilor neplacute datorate umiditatii acumulate in structura.

Saltelele fitness nu au arcuri, oferind o sustinere mai buna a coloanei vertebrale prin straturile de cocos latexat pe care le are, si din acest motiv, sunt recomandate cu caldura de catre specialisti, copiilor si adolescentilor, salteaua avand un rol foarte important in dezvoltarea coloanei vertebrale a acestora.

Datorita structurii de poliuretan recomandam curatarea sa fie facuta cu un aparat de curatat tapiteria, si doar la temperaturi de maxim 30ᴼC, in caz contrar, aparand probleme cu straturile de poliuretan care sunt termolabile.

Husa cu care este acoperita salteaua este fabricata din bumbac si vascoza, matlasata si tratata impotriva acarienilor, mucegaiurilor si ciupercilor, si implicit impotriva mirosului neplacut generat de acestea, avand posibilitatea de a fi detasata si spalata separat, ori de cate ori este necesar.

Inaltimea totala a acestui tip de saltea atinge 16 cm si poate fi folosita cu eficienta maxima de persoane mai putin voluminoase, precum si de cele cu masa corporala mai mare, pana la 100 Kg/persoana.

La o utilizare corecta, salteaua este garantata pana la 12 ani.

 

Preturi:
Dimensiune Pret (RON) Pret Promo Cumpara
Saltea Fitness cocos 80/200
777
Saltea Fitness cocos 90/200
791
Saltea Fitness cocos 120/200
1071
Saltea Fitness cocos 140/200
1237
Saltea Fitness cocos 160/200
1416
Saltea Fitness cocos 180/200
1840
Saltea Fitness cocos 200/200
2038
Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.

Saltelele sunt disponibile in 14 zile de la comanda

Produse similare
Produsul a fost adaugat in cos !
Log-in