• saltea-latex-cocos
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
    Loading...Loading...

Saltea Latex Cocos

Incepand de la:

989 Lei

Duritate: Medie
18 cm
100 kg
10 ani

Descriere

Aceste saltele au straturi alternative de latex si fibra de nuca de cocos cu diferite grosimi si roluri in comportamentul saltelei la presiune, iar ca urmare a acestei structuri suprapuse, salteaua are o durata de viata mult superioara, mai ales datorita faptului ca salteaua nu se taseaza.

Dispunerea straturilor de structura urmareste urmatoarea succesiune:

-canalicule verticale pentru o aerisire optima

-3 straturi din latex

-2 straturi de 1 cm de fibre de cocos

-7 zone de confort

Datorita acestei structuri, tip sandwich, saltelele sustin pozitia corpului eficient, iar datorita faptului ca nu contin arcuri, balanta intre sustinerea si elasticitatea saltelei este mult mai precisa si  mult mai constanta in timp, motiv pentru care salteaua isi mentine caracteristicile o perioada mare de timp, fiind garantata pentru 10 ani.

Totodata, structura din fibre a materialului saltelei asigura o aerisire buna in toata masa acesteia, impiedicand remanenta transpiratiei la acest nivel si  aparitia mirosurilor neplacute generate de aceasta, precum si de dezvoltarea microorganismelor pe seama acestei umiditati. In aceeasi idee, saltelele de acest gen pot fi sustinute pe orice fel de suport, insa recomandam suporti lamelari pentru o aerisirea mai buna a saltelei. Nu este exclusa folosirea suportilor tip placa, dar, in acest caz salteaua trebuie aerisita periodic pentru a favoriza circulatia aerului in toata masa saltelei si pentru a indeparta eventuala umiditate campata in interior.

Husa confectionata din bumbac are proprietati antialergice si antimicrobiene, fiind tratata in acest scop. Inaltimea totala a saltelei este de 18 cm si are o duritate mediu spre tare.

Preturi:
Dimensiune Pret (RON) Pret Promo Cumpara
Saltea Latex cocos 80/200
989
Saltea Latex cocos 90/200
1097
Saltea Latex cocos 120/200
1430
Saltea Latex cocos 140/200
1643
Saltea Latex cocos 160/190
1783
Saltea Latex cocos 160/200
1855
Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.

Saltelele sunt disponibile in 14 zile de la comanda

Produse similare
Produsul a fost adaugat in cos !
Log-in