• saltea-air-latex
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
    Loading...Loading...

Saltele Air Latex

Incepand de la:

1203 Lei

Mediu spre tare
20 cm
90 kg
10 ani

Descriere

Miezul acestei saltele il constituie spuma de latex cu canale verticale care  pe langa elasticitatea deosebita, permit o aerisire foarte buna a saltelei, asigura o pozitie optima, in conditii similare de confortabilitate pentru cele doua persoane care folosesc, de exemplu salteaua matrimoniala, chiar daca una dintre cele doua persoane este mai corpolent , iar cealalta este mai  putin voluminoasa. Aceasta structura inovatoare, scade la maxim “efectul de val” al saltelei, asigurand sustinere optima oricarei persoane asezate pe saltea. Este o saltea ideala pentru o somiera de ultima generatie, care permite pozitii destul de diferite ambelor persoane asezate, fara sa influenteze sau sa deranjeze cealalta persoana.

Salteaua air latex are o structura monobloc, canalele de ventilatie practicate in blocul de spuma de latex reactionand independent unul fata de celelalte, asigura ventilatie in interiorul saltelei, elasticitate, si sustinere corespunzatoare presiunii exercitate de corp.  Dupa incetarea presiunii, salteaua revine repede la forma si structura initiala, avand o durata foarte mare de viata, va puteti bucura de beneficiile unei astfel de saltele, fara sa apara deformari majore sau probleme de alta natura pe o perioada de mai bine de 10 ani, tocmai datorita elasticitatii materialului din care este confectionata.

Canalele din blocul de spuma, datorita circulatiei nestanjenite a aerului in masa lor, au efect de reglare a temperaturii si umiditatii generate de corp pe durata odihnei, astfel incat iarna, salteaua actioneaza ca un material izolator termic, eliminand pierderea de caldura , iar pe perioada verii actioneaza pentru scaderea temperaturii corpului atat prin improspatarea aerului cu care vine in contact corpul cat si prin evaporarea rapida si eficienta a transpiratiei produse pe durata somnului.

Husa acestei saltele inglobeaza si ea tehnologie de varf, beneficiind de nano-tehnologia Argentano, marca a Bekaert Texti, firma de varf in inglobarea celor mai noi metode si materiale pentru realizarea unor saltele ergonomice si confortabile. Acest procedeu include tesatura belgiana ( deosebit de rezistenta si de comoda) care are intretesute fire de argint, acesta din urma, fiind responsabil de generare de ioni metalici care nu permit dezvoltarea microorganismelor in interiorul si la suprafata saltelei. Acesti ioni au acelasi efect si asupra acarienilor, factori principali in aparitia crizelor alergice sau astmatiforme. Protectia realizata prin aceasta metoda este remanenta minim 5 ani, fiind metoda cea mai eficienta pe termen lung, pentru realizarea unui mediu perfect igienic.

Inaltimea totala a acestei saltele atinge 20 cm, oferind integral sustinere corespunzatoare si un somn relaxant intr-un mediu perfect igienic, iar perioada in care calitatile saltelei sunt garantate ajunge la 8 ani.

Preturi:
Dimensiune Pret (RON) Pret Promo Cumpara
Saltea Air Latex 80/190
1203
Saltea Air Latex 80/200
1246
Saltea Air Latex 90/190
1324
Saltea Air Latex 90/200
1368
Saltea Air Latex 140/190
1955
Saltea Air Latex 140/200
2023
Saltea Air Latex 160/190
2197
Saltea Air Latex 160/200
2275
Saltea Air latex 180/190
2440
Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.

Saltelele sunt disponibile in 3-4 zile de la comanda

Produse similare
Produsul a fost adaugat in cos !
Log-in