• Saltea-latex-coral
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
    Loading...Loading...

Saltele Latex Coral

Incepand de la:

528 Lei

Duritate: Medie
18 cm
90 kg
10 ani

Descriere

Salteaua Coral, o saltea de latex cu sustinere ortopedica a coloanei vertebrale, are un raport calitate/pret de nerefuzat. Structura saltelei este realizata din spuma de latex, extras din seva arborelui de cauciuc si care este ulterior prelucrat dupa tehnologie Dunlop, pentru a-si pastra in cea mai mare parte, calitatile elastice, nealterate. Pentru o sustinere mai eficienta sunt adaugate 2 straturi de latex compactat de cate 2 cm fiecare, straturi responsabile si de coeziunea ridicata a saltelei si de calitatile ei ergonomice.

Latexul astfel prelucrat se adapteaza perfect corpului dumneavoastra, asigurandu-va sustinere ferma dar delicata si o pozitie corespunzatoare a coloanei vertebrale pe toata durata somnului.

Spuma revine la forma initiala imediat ce presiunea a fost indepartata, astfel ca salteaua este foarte rezistenta in timp, fara sa aiba deformari exagerate, permanente, si  in plus, are un “efect de val “ foarte scazut, permitand pozitia cea mai buna a corpului fiecareia dintre cele doua persoane care folosesc salteaua matrimoniala simultan, indiferent de greutatea corporala persoanala sau a partenerului. Din acest motiv salteaua are o durata de viata indelungata ( se poate folosi in aceleasi conditii ca in prima zi pe  o perioada mai  mare de 10 ani).

Salteaua are duritate diferita in functie de zonele cu care este cel mai probabil sa intre in contact, oferind sustinere mai accentuata zonei gatului, umerilor, taliei, soldurilor si genunchilor.

Structura spumei permite evaporarea eficienta si rapida a umiditatii provenite din transpiratie, precum si circulatia aerului in interiorul saltelei , situatie in care este exclusa aparitia mirosurilor neplacute si a microorganismelor asociate cu acestea. In plus, faptul ca salteaua are o buna vehiculare a aerului, reuseste pe perioada de vara sa ajute termoreglarea naturala a organismului, indepartand eficient de langa corp, caldura produsa pe perioada somnului.

Latexul este antistatic si antibacterian , reducand astfel posibilitatea de  aparitie a reactiilor alergice sau astmatiforme. Inaltimea totala a acestei saltele atinge 18 cm si are o duritate medie.

Produse similare
Produsul a fost adaugat in cos !
Log-in