• saltea-latex-lux
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
    Loading...Loading...

Saltele Latex Lux 7 zone Husa detasabila

Incepand de la:

886 Lei

Duritate: Moale
20 cm
130 kg
10 ani

Descriere

Aceasta saltea reprezinta o solutie deosebita pentru a avea un somn relaxant si odihnitor concomitent cu mentinerea unei pozitii corecte a coloanei vertebrale, pe o perioada mare de timp ( salteaua este garantata la utilizare corespunzatoare minim 10 ani), in conditii igienice deosebite si in conditii de termoreglare si evaporare a transpiratiei acumulate in timpul somnului.

Salteaua are in structura ei, un strat de spuma de latex, material natural extras din seva arborelui de cauciuc si prelucrat prin metoda Dunlop, pentru a isi pastra calitatile elastice in proportie de 96%, latexul fiind cel mai flexibil material natural. Spuma obtinuta are o mare capacitate de deformare, asigurand pozitia confortabila si relaxanta  a corpului , circulatia sangvina buna in tot corpul, dar si o mare capacitate de sustinere, care se traduce printr-o pozitie corecta a intregii coloane vertebrale si implicit a corpului pe durata repausului.

Latexul care intra in structura acestei saltele este un produs natural, ca atare nu este si nu va constitui nici in viitor un pericol pentru sanatatea dumneavoastra sau a mediului inconjurator. Elasticitatea latexului imprima saltelei capacitatea de a reveni de fiecare data dupa incetarea exercitarii presiunii, la forma initiala, din acest motiv salteaua poate fi utilizata atat de persoane cu masa corporala mare cat si de cele mai putin semnificative ca si masa corporala, pe o perioada destul de indelungata de timp.

Salteaua are 7 zone de confort astfel ca sustine eficient corpul pe toata lungimea lui, asigurand un suport mai rezistent in zona gatului, a umerilor, a taliei, a soldurilor si a genunchilor, si o elasticitate mai mare pentru celelalte zone, fiind foarte potrivita inclusiv/ mai ales pentru somiere la care reglarea distantei intre stinghii se face electronic.

Husa externa este realizata din tesatura belgiana, tratata impotriva dezvoltarii microorganismelor. Avand in vedere posibilitatea de aerisire deosebita pe care o are spuma de latex, si coroborata cu faptul ca nu incurajeaza dezvoltarea microorganismelor  mai ales datorita evaporarii eficiente a umezelii provenite din transpiratie. Putem spune ca intreaga saltea, atat husa cat si  stratul de latex, impiedica dezvoltarea microorganismelor, oferindu-va un somn reconfortant si sigur, intr-un mediu igienic.

Husa interna se poate realiza fie din material netesut, fie din bumbac, ambele  avand o buna aerisire si integrandu-se astfel in calitatile saltelei.

In plus, pentru cuplurile care doresc, salteaua se poate confectiona cu doua tipuri de sustinere incorporate, una mai elastica si cealalta mai dura, una langa alta, fara a se influenta reciproc.

Produse similare
Produsul a fost adaugat in cos !
Log-in