• saltele-memory-latex
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
    Loading...Loading...

Saltele Memory Latex

Incepand de la:

1121 Lei

Moale spre mediu
20 cm
120 kg
7 ani

Descriere

Aceasta saltea este o combinatie fericita intre stratul de latex sub forma de spuma, care confera 7 zone cu sustinere diferita, si memory latex, un produs revolutionar cu certe calitati de sustinere, de relaxare si antimicrobiene, rezultand o saltea  deosebit de elastica si de capabila sa sustina corpul  pe perioada de odihna.

Memory latexul este o spuma ale carei celule microscopice au capacitatea de a memora pozitia si de a reveni la aceasta dupa incetarea actiunii deformante a corpului, revenind de fiecare data la forma initiala si alcatuind asa-zisul memory-pocket. Sub influenta caldurii generate de corp pe durata somnului, si mai cu seama sub actiunea greutatii corpului, salteaua isi modifica structura, adaptandu-se la forma corpului  si realizand o sustinere diversificata a acestuia in functie de presiunea pe care o aplica saltelei. Aceasta proprietate are efect de sustinere corecta a corpului, cu o pozitie normala a coloanei vertebrale, fara sa genereze pozitii incomode si tensiuni asupra articulatiilor, eliminand posibilitatea de a va trezi cu furnicaturi sau amorteli in membre. Circulatia nu este deloc stanjenita de aceasta textura, vascularizarea corpului pe toata durata odihnei fiind cea mai buna, pentru un somn sanatos si relaxant.

Sustinerea saltelei este realizata prin stratul interior de spuma de latex, elastic, care pune bazele structurii acestei saltele ortopedice, si dispune echilibrarea presiunii exercitate de corp asupra saltelei, realizeaza pozitionarea corecta a coloanei vertebrale pe durata odihnei, asigurand totodata si un confort de exceptie.

La acest strat de spuma se adauga 4 cm de memory latex care are calitatile si efectele descrise mai sus.

Pe langa aceste beneficii, putem mentiona faptul ca latexul are proprietati antistatice excelente.

Husa acestei saltele, realizata din Casmir, material natural cu o deosebita structura, care da o senzatie placuta la atingere,  este intretesuta cu fire de aur, metal nobil cu calitati antistatice, antimicrobiene si protectoare impotriva undelor electromagnetice existente in mediu. Aceasta structura, confera un aspect specific saltelei, o culoare tipica, cu reflexe aurii, usor de identificat si de recunoscut, reflexe date de firele de aur.

In plus, aceasta tesatura contine viscoza, cu stralucire discreta, care da o senzatie de moliciune , placuta la atingere, poliester, care are rolul de a mentine neschimbata structura saltelei pe o perioada destul de insemnata de timp, Spaser fabric-material relativ nou introdus in acest domeniu, care are rolul de a relaxa, de a linisti si de a induce somnul odihnitor . In interior husa are bumbac, material  natural cu exceptionale calitati de aerisire, astfel incat intreaga structura este perfect asamblata pentru a va oferi maximum de relaxare si confort.

Practic materialele naturale existente in structura acestei saltele permit cu usurinta aerisirea structurii, mai ales prin capilaritatile si porozitatile acestora.

Salteaua are o duritate medie spre moale si  este garantata, la o utilizare corespunzatoare, in jur de 7 ani.

Preturi:
Dimensiune Pret (RON) Pret Promo Cumpara
Saltea Memory Latex 80/190
1121
Saltea Memory Latex 80/200
1157
Saltea Memory Latex 90/190
1227
Saltea Memory Latex 90/200
1269
Saltea Memory Latex 100/190
1339
Saltea Memory Latex 100/200
1382
Saltea Memory Latex 140/190
1841
Saltea Memory Latex 140/200
1904
Saltea Memory Latex 160/190
2023
Saltea Memory Latex 160/200
2137
Saltea Memory Latex 180/190
2285
Saltea Memory Latex 180/200
2362
Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.

Saltelele sunt disponibile in 3-4 zile de la comanda

Produse similare
Produsul a fost adaugat in cos !
Log-in