Gama de saltele Duo Medical va fi alegerea perfecta pentru amelioararea durerilor de spate. Datorita constructiei “Duo” salteaua este are doua parti de spuma poliuretan cu densitati diferite, o parte ferma si tare si o parte moale “soft”. Actiunea acestei Mai multe...

PRET de la:

660 Lei

Vezi lista produse

Salteaua Gama este o saltea medicinala, mai inalta si mai dura decat alte saltele de acest gen, se adreseaza in special persoanelor care necesita o saltea rigida in timpul somnului, pentru o mai buna sustinere a corpului.

Baza de poliuretan cu densitate mare Mai multe...

PRET de la:

863 Lei

Vezi lista produse

Repausul in pozitie orizontala este aspectul cel mai important in ceea ce priveste relaxarea muschilor si a articulatiilor. Daca acesta se face in pozitie necorespunzatoare apar probleme ale pozitiei spatelui, dureri lombare sau cervicale, probleme ale articulatiilor si multe altele.

Acest tip de Mai multe...

PRET de la:

323 Lei

Vezi lista produse

Aceasta saltea este recomandata persoanelor care deja au  probleme cu spatele din cauza pozitiei incorecte pe care au tendinta sa o abordeze in viata de zi cu zi. Datorita rigiditatii ei si  faptului ca asigura sustinerea coloanei vertebrale intr-o pozitie normala, ergonomica Mai multe...

PRET de la:

435 Lei

Vezi lista produse

Aceasta saltea se adreseaza in principal persoanelor care au probleme cu spatele, mai ales ca urmare a pozitiei incorecte adoptata fie pe perioada zilei, fie datorita unei saltele care nu a reusit sa sustina corect corpul pe perioada noptii.

Salteaua are o structura Mai multe...

PRET de la:

457 Lei

Vezi lista produse
Produsul a fost adaugat in cos !
Log-in