• saltea-medicala-H15
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
    Loading...Loading...

Saltele medicale H15

Incepand de la:

323 Lei

Duritate: Tare
15 cm
130 kg
3 ani

Descriere

Repausul in pozitie orizontala este aspectul cel mai important in ceea ce priveste relaxarea muschilor si a articulatiilor. Daca acesta se face in pozitie necorespunzatoare apar probleme ale pozitiei spatelui, dureri lombare sau cervicale, probleme ale articulatiilor si multe altele.

Acest tip de saltea medicala este recomandata in primul rand persoanelor care au deja probleme cu spatele si au nevoie de o sustinere ferma si  corecta a acestuia pe perioada somnului. In urma folosirii acestei saltele veti observa o ameliorare progresiva a problemelor existente si care au drept cauza majora, pozitia incorecta a corpului .

Structura acestei saltele cuprinde un strat de poliuretan de densitate mare, nedeformabil, avand inclusiv marginea laterala din poliuretan cu densitate mare pentru a reduce la minim deformarea laterala a saltelei sub actiunea greutatii corpului.

Salteaua are doua fete, una destinata folosirii pe perioada iernii, si care are in stratul superior lana, cealalta destinata folosirii pe perioada de vara , care are in stratul superior vatelina din bumbac. Salteaua mai are in componenta sa materiale antiperspirante, antistatice si antialergice destinate sa asigure un mediu igienic, confortabil si sigur, in care sa va odihniti.

O cauza  majora a manifestarilor astmatiforme sau alergice, o constituie prezenta acarienilor in imediata apropiere a corpului. Prin utilizarea acestor materiale antiperspirante se reduce perioada de stagnare a umiditatii produse prin transpiratie, in masa saltelei si deci scade dramatic capacitatea saltelei de a asigura un mediu propice pentru dezvoltarea microorganismelor in interiorul acesteia, si cu aceasta ocazie scade si numarul de acarieni ce reusesc sa se dezvolte in aceste conditii.

In plus, pentru diminuarea perioadei de stagnare a umiditatii in saltea, si mai ales pentru o mai buna ventilate a acesteia in intreaga masa, salteaua se aeriseste pe partile laterale cu ajutorul unor butoni special prevazuti in acest scop.

Salteaua are o inaltime de 15 cm si este garantata pe o perioada de 3 ani.

Pentru a putea fi mai usor manevrata, pe partea laterala, salteaua este dotata cu manere de sustinere.

Produse similare
Produsul a fost adaugat in cos !
Log-in