• saltea-medicala-h19
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
    Loading...Loading...

Saltele medicale H19

Incepand de la:

435 Lei

Duritate: Tare
19 cm
130 kg
3 ani

Descriere

Aceasta saltea este recomandata persoanelor care deja au  probleme cu spatele din cauza pozitiei incorecte pe care au tendinta sa o abordeze in viata de zi cu zi. Datorita rigiditatii ei si  faptului ca asigura sustinerea coloanei vertebrale intr-o pozitie normala, ergonomica pe toata durata odihnei, aceasta saltea este menita sa ofere sprijinul de care are nevoie corpul dumneavoastra pentru a-si gasi pozitia corecta pe durata somnului, fara sa se resimta datorita stanjenirii fluxului sanguin sau a aparitiei amortelii in zona membrelor. La utilizare normala, in timp scurt, in functie de gravitatea problemelor, veti observa o ameliorare a situatiei dumneavoastra.

Din punct de vedere a structurii, salteaua este dotata cu un strat de poliuretan nedeformabil, cu densitate mare ( 35 kg/m³), fixat in lateral tot cu poliuretan de densitate mare, pentru a nu se deforma sub actiunea greutatii. Acest strat reprezinta un strat de structura, care da rigiditate ansamblului si nu permite deformarea plastica a saltelei.

Fata de vara are un strat de vatelina de bumbac cu rol de a absorbi si evapora transpiratia produsa de corp, fata de iarna are un strat de  lana cu rol de termoregulator, aceste doua straturi avand si rolul de a permite conditii de microclimat normale in imediata apropiere a corpului.

In plus salteaua are si straturi antialergice si antiperspirante, cu menirea de a reduce cantitatea de umiditate provenita din transpiratie care stagneaza in imediata apropiere a corpului, precum si de a permite indepartarea acesteia de langa corp. In aceste conditii, nu mai exista un mediu prielnic pentru dezvoltarea microorganismelor si in special pentru dezvoltarea acarienilor, care pot provoca reactii alergice sau manifestari astmatiforme inca de la cele mai fragede varste.

Importanta este ulterior, posibilitatea de a difuza umiditatea catre exteriorul saltelei, si din aceasta cauza, materialul de acoperire al saltelei este bumbac matlasat, aerisirea laterala realizandu-se perimetral pe toata suprafata laterala a saltelei.

Salteaua, folosita corespunzator, este garantata 3 ani.

Produse similare
Produsul a fost adaugat in cos !
Log-in