• saltea-medicala-profilata
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
    Loading...Loading...

Saltele medicale profilate

Incepand de la:

457 Lei

Mediu spre tare
20 cm
130 kg
3 ani

Descriere

Aceasta saltea se adreseaza in principal persoanelor care au probleme cu spatele, mai ales ca urmare a pozitiei incorecte adoptata fie pe perioada zilei, fie datorita unei saltele care nu a reusit sa sustina corect corpul pe perioada noptii.

Salteaua are o structura rigida care ajuta la mentinerea  pozitiei corpului in pozitie ergonomica, pe toata durata somnului, astfel incat coloana vertebrala si articulatiile sa nu fie supuse la tensiuni anormale in acest timp. In plus, datorita structurii si materialelor folosite la realizarea acestei saltele, problemele cum ar fi amorteala incheieturilor sau a membrelor, vor deveni in scurt timp o amintire. Veti simti, o ameliorare a problemelor existente, asta in functie si de gravitatea acestora.

Din punct de vedere al structurii, salteaua are un strat de poliuretan de densitate mare, cu 5 zone cu sustinere diferita, pentru partile corpului care este cel mai probabil sa se sprijine pe ea, astfel capul, umerii, talia si soldurile, vor fi  sustinute mai ferm, in timp ce, celelalte zone ale corpului vor avea de-a face cu zone mai putin rigide, ceea ce va reusi sa confere senzatia de relaxare pe perioada repausului.

Acest strat de poliuretan, fiind destul de rigid, este acoperit cu unul de lana pentru fata care se va folosi pe perioada rece sau vatelina de bumbac pentru fata de vara( cu rol antiperspirant si antialergic).

O saltea corect aerisita, in care umiditatea provenita din transpiratie migreaza rapid dinspre corp catre exteriorul saltelei unde se evapora, nu va crea niciodata probleme de genul mirosurilor neplacute, sau a infectarii cu microorganisme sau acarieni. Acestea din urma, prefera zonele umede si  putin aerate, din care cauza, o saltea care intruneste calitatile acestei saltele profilate, nu va constitui un mediu propice pentru dezvoltarea acestora. Pentru a mari circulatia aerului in structura saltelei, aceasta este prevazuta cu butoni laterali de aerisire.

Inaltimea totala a saltelei este de 20 cm si este garantata 3 ani, in conditiile unei utilizari corecte( respectiv fara a permite contactul cu lichide fie ele reci sau fierbinti de tipul ceai, cafea, apa, suc).

Produse similare
Produsul a fost adaugat in cos !
Log-in