• Saltea-medicala-Gama
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
    Loading...Loading...

Saltele medicale gama

Incepand de la:

863 Lei

Duritate: Tare
24 cm
130 kg
3 ani

Descriere

Salteaua Gama este o saltea medicinala, mai inalta si mai dura decat alte saltele de acest gen, se adreseaza in special persoanelor care necesita o saltea rigida in timpul somnului, pentru o mai buna sustinere a corpului.

Baza de poliuretan cu densitate mare a acestei saltele, structura sa rigida, are o grosime de 24 cm si este suplimentata cu un strat de pasla rigidizata (material textil netesut), iar pentru a  contracara duritatea extrema a stratului de structura, salteaua are in componenta ei si cate un strat “soft” pe fiecare parte, realizat din lana pentru suprafata destinata folosirii pe perioada iernii respectiv de vatelina de bumbac pentru suprafata destinata a fi folosita vara.

Marginea acestei saltele este rigidizata prin matlasare, cu un strat de poliuretan de densitate mare, astfel ca deformarea plastica, in lateral, a saltelei este foarte redusa.

Salteaua are, pentru aerisire, butoni laterali, iar pentru a fi mai usor de manipulat, ea este dotata cu manere laterale.

Pentru confort, salteaua mai contine materiale termoregulatoare, cu rolul de a prelua si gestiona temperatura saltelei in imediata apropiere a corpului, precum si materiale antibacteriene si antifungice, cu rolul de a proteja impotriva dezvoltarii microorganismelor si acarienilor in structura sau la suprafata saltelei, pe baza umiditatii provenite din transpiratie.

In conditii normale de utilizare, salteaua nu are limite de greutate, fiind  la fel de utila si persoanelor cu constitutie astenica, ca si celor cu masa corporala semnificativa.

Salteaua este garantata pentru o perioada de 3 ani, timp in care isi pastreaza nealterate calitatile terapeutice, asigurandu-va un somn odihnitor si relaxant, intr-o pozitie corecta a corpului.

Produse similare
Produsul a fost adaugat in cos !
Log-in