• saltea-memory-foam-profilat-h26
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
    Loading...Loading...

Saltele Memory Foam Profilat h26

Incepand de la:

1421 Lei

Duritate: Moale
26 cm
130 kg
3 ani

Descriere

Structura acestei saltele cuprinde doua zone distincte ca si compozitie si comportament. Stratul de baza, de sustinere este realizat din poliuretan de densitate mare, are rolul de a asigura duritatea necesara pentru o saltea ortopedica, constituindu-se in suport tocmai datorita faptului ca este nedeformabil. Acest strat insumeaza 14 cm.

Cea de-a doua zona, care alcatuieste structura de baza a saltelei o constituie stratul de memory foam( spuma cu memorie) care datorita presiunii exercitate de corp, se deformeaza, concomitent actioneaza asupra corpului cu o forta corespunzatoare presiunii exercitate de corp, in aceste conditii, mentinand pozitia corecta a coloanei vertebrale pe toata durata somnului si in orice pozitie a corpului. In plus, datorita caldurii emanate de corp, memory foam devine elastic la contactul cu acesta, permitand o irigare foarte buna a intregului corp, astfel ca indiferent cat de mult veti dormi si in ce pozitie o veti face, nu va veti trezi cu neplacutele furnicaturi ale membrelor. Acest strat are o grosime de 9 cm.

Ambele straturi au o retea de canale care le traverseaza, canale practicate atat in scopul circulatiei aerului prin masa saltelei, cat si in scopul asigurarii unui comportament diferit al acesteia in functie de partea corpului cel mai probabil a veni in contact cu aceasta. Astfel, salteaua are 7 zone cu sustinere diferita, mai ferma pentru gat, umeri,talie, solduri si genunchi si mai elastica pentru restul corpului.

Aceste canale, datorita faptului ca asigura o aerare corecta a saltelei in interiorul ei, impiedica dezvoltarea acarienilor, si a microorganismelor in structura saltelei, asigurand astfel un mediu propice petrecerii a un sfert din viata noastra ( atat cat omul se odihneste ). In plus, aceasta saltea are tesutul de acoperire de tip Argentum, respectiv este intretesut cu fire de argint, care, datorita ionilor pe care ii elimina, au un efect sterilizant asupra mediului. In plus, argintul fiind un metal, reuseste sa disipeze mai eficient caldura produsa de corp, avand astfel rol in termoreglare, si mai mult, tesatura ecraneaza o parte din undele electromagnetice care dauneaza organismului.

Intre cele doua straturi, exista banda tridimensionala care are scopul de a proteja salteaua permitand circulatia libera a aerului, si implicit evaporarea eficienta a umiditatii provenite din transpiratie, situatie in care, mucegairea sau dezvoltarea microorganismelor in interiorul saltelei este exclusa, si odata cu aceasta este exclusa aparitia mirosurilor neplacute.

Salteaua are husa detasabila, prevazuta cu manere pentru o manevrare mai comoda. Materialul din care este fabricata husa este lavabil, ceea ce va permite igienizarea acestuia ori de cate ori este nevoie.

Inaltimea totala a saltelei este de 26 de cm, fiind la fel de utila si persoanelor mai corpolente ca si celor mai putin voluminoase.

Termenul de garantie al acestui tip de saltea ajunge la 3 ani.

Produse similare
Produsul a fost adaugat in cos !
Log-in