• saltea-solo-matterra
 • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
  Loading...Loading...

Saltele Matterra

Compozitie

 • -textil de inalta calitate
 • -vatelina siliconizata(lana)
 • -dunapren
 • -textil netesut “Spunbond”
 • -spuma cu memorie – densitate de 50gr/m2
 • -arcuri impachetate individual in textil netesut “Spunbond”
 • -spuma memory – densitate de 50gr/m2
 • -textil netesut “Spunbond”
 • -dunapren
 • -vatelina siliconizata(bumbac)
 • -textil de inalta calitate

Incepand de la:

1183 Lei

Duritate: Medie
27 cm
120 kg
10 ani

Descriere

Acest tip de saltea, deosebita ca si concept, tine cont de influenta magnetismului terestru asupra  corpului uman.

Anticii stapaneau multiple cunostiinte, bazate in general pe date empirice, in ceea ce priveste zonele de pe pamant,  in care organismul se poate relaxa si destinde eficient, precum si cele in care, organismul se incarca cu energie negativa, fara un motiv extern evident. Ulterior, toate aceste cunostiinte au fost negate fie din ratiuni economice sau politice, fie mai ales din ratiuni religioase. In prezent, cercetarile cu privire la influenta campurilor magnetice asupra organismelor vii au adus in atentie aceste detalii de mult uitate.

Studiind campul magnetic care inconjoara Pamantul, precum si evidentiind schimbarile in comportamentul si in starea de sanatate a organismelor de pe intreg globul ca urmare a schimbarii pozitiei polilor geo-magnetici ai Pamantului, s-a reiterat ideea ca influenta acestuia asupra starii de sanatate a locuitorilor sai, este covarsitoare.

Mai mult, cercetatorii Hartman si Curie pun in evidenta si iau in studiu ceea ce ei denumesc campurile energetice ale Pamantului, si arata influenta acestora asupra organismelor, in principal asupra organismului uman. Metodele de a utiliza efectele acestor campuri asupra organismelor vii, in special asupra oamenilor, au stat la baza realizarii acestui tip de saltea, care, pe langa faptul ca va ofera un confort deosebit pe toata durata perioadei de odihna, tine cont si de influenta campului magnetic si il ajusteaza astfel incat sa va ofere cea mai odihnitoare si relaxanta experienta.

Sistemul protector magnetic cu care este dotata salteaua MATTERA este menit sa asigure, pe langa odihna necesara si reincarcarea energetica a organismului dumneavoastra, astfel ca, va veti trezi nu doar odihnit, ci si mult mai energic, mai rezistent la actiunea factorilor de stress, a bolilor, a influentelor negative de tot felul.

Structura saltelei este realizata din arcuri impachetate individual, plasa de arcuri astfel realizata este sustinuta pe lateral de spuma poliuretanica, apta sa mentina calitatile elastice ale saltelei pe o perioada mare de timp.

In afara acestora, salteaua mai contine Spunbond netesut pentru structura,vatelina de bumbac si de lana, toate materialele folosite fiind omologate si acceptate de forurile abilitate, astfel incat saltelele Mattera sa ofere maximum de confort si eficienta pe o perioada mare de timp, fara sa provoace reactii alergice, fara sa se produca mirosuri neplacute ca urmare a remanentei transpiratiei in structura saltelei, si mai ales fara sa se deformeze vizibil intr-un interval substantial de timp.

Saltelele Mattera au o inaltime de 25 cm, au duritate medie si sunt garantate pe o perioada de 8 ani.

Preturi:
Dimensiune Pret (RON) Pret Promo Cumpara
Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.

Saltelele sunt disponibile in 3-4 zile de la comanda

Produse similare
Produsul a fost adaugat in cos !
Log-in