• saltea-cocos-combi-husa
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
    Loading...Loading...

Saltea Cocos Combi

Structura saltelei:

– husa matlasata detasabila pe baza de fermoar si lavabila cu proprietati antalergice si antistatice

– strat antialergic

– strat de cocos de 1 cm, placa de eliocel de 4 cm, strat de cocos de 1 cm.

Incepand de la:

305 Lei

Mediu spre tare
8 cm
35 kg
2 ani

Descriere

Pentru copiii  de varste mici si foarte mici, saltelele cu structura din fibre naturale sunt cele mai indicate, date fiind proprietatile fibrelor naturale.

Dintre acestea, fibra de cocos, extrasa din coaja nucilor de cocos si prelucrata sub forma unei placi cu grosime diferita in functie de necesitati, are urmatoarele caracteristici care o califica drept materialul natural adecvat realizarii saltelelor de copii:

–          sustenabilitate buna a pozitiei corpului si implicit a coloanei in formare a copiilor si tinerilor

–          material poros cu capilaritate buna, astfel incat circulatia aerului prin interiorul stratului saltelei este deosebit de buna, permite evaporarea transpiratiei din masa saltelei, indepartand astfel umezeala de corpul copilului. In plus, daca beblusul se blocheaza in pozitie cu nasucul in saltea nu va avea nici o problema sa respire.

–          nu dezvolta mirosuri neplacute tocmai datorita acestei capilaritati, care permit aerisirea constanta a saltelei

–          mediu foarte uscat, impropriu dezvoltarii microorganismelor, dar care absoarbe eficient si rapid umiditatea

–          se spala impreuna cu fata saltelei, si se poate usca in timp scurt la temperatura camerei, fara sa se degradeze

Saltelele mixte, combinate, sunt alcatuite dintr-un strat de ELIOCELL, cu grosime de 4 cm. Eliocell-ul este de asemenea un material poros care permite aerisirea saltelei, mult mai elastic decat placa de fibra de cocos. Acestea este invelit pe fata-verso cu cate un strat de fibra de cocos de grosime 1 cm  care asigura rigiditatea necesara dezvoltarii armonioase a coloanei copilului. Suplimentar, salteaua are un strat antialergic, si este imbracata intr-o husa matlasata detasabila, grosimea totala a saltelei astfel realizate fiind de 8 cm.

Recomandam asezarea saltelelor pe un suport cu stinghii care sa permita aerisirea continua a saltelei, iar daca suportul saltelei este placa continua, recomandam ridicarea saltelei si aerisirea ei periodic, la cel mult o saptamana.

Preturi:
Dimensiune Pret (RON) Pret Promo Cumpara
Saltea Cocos Combi Husa Evo 60/120
305
Saltea Cocos Combi Husa Evo 70/120
331
Saltea Cocos Combi Husa Evo 70/140
348
Saltea Cocos Combi Husa Evo 80/160
395
Saltea Cocos Combi Husa Evo 80/200
504
Saltea Cocos Combi Husa Evo 90/200
504
Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.

Saltelele sunt disponibile in 3-4 zile de la comanda

Produse similare
Produsul a fost adaugat in cos !
Log-in