• husa-saltea-copii-cocos
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
    Loading...Loading...

Saltea Cocos Evo

Structura saltelei:

– husă Evo matlasata si detasabila pe baza de fermoar, lavabilă

– strat antialergic

– strat de cocos de 6 cm

Incepand de la:

409 Lei

Duritate: Tare
8 cm
60 kg
10 ani

Descriere

Saltelele care au in structura fibre naturale cum este fibra de cocos sunt recomandate pentru copiii de orice varsta, dar mai ales pentru cei de varsta mica si foarte mica, in principal datorita calitatilor pe care le are fibra de cocos. Avand in vedere faptul ca bebelusul dumneavoastra petrece mare parte a zilei pe aceasta saltea, lipsa alergenilor, a factorilor poluanti, lipsa substantelor de dezinfectie sau chiar a substantelor de descompunere termica a materialelor din structura este determinanta pentru sanatatea copilului.

O saltea din fibra de cocos permite circulatia libera a aerului printre fibrele de cocos, astfel incat, daca bebelusul ramane blocat cu nasucul in saltea, nu va avea probleme sa respire chiar si in aceasta pozitie, folosind aerul care circula printre fibrele de cocos dispuse in strat de 6 cm grosime. Aerul este curat, fara particule care ar putea declansa reactii astmatiforme sau alergii, astfel incat, cu aceasta saltea, nu veti avea nici o problema. Mai mult, datorita faptului ca fibra de cocos este un mediu uscat, este imposibila dezvoltarea microorganismelor de orice fel, deci, copilul dumneavoastra este inca o data protejat.

Stratul de cocos este imbracat de un strat antialergic cu rolul de a retine toate particulele aflate in suspensie in aerul care iese din saltea.

Husa saltelei este matlasata, si se poate scoate pentru a fi spalata ori de cate ori considerati ca este necesar acest lucru.

Din punct de vedere al sustinerii pozitiei corpului, fibra de cocos este flexibila, insa asigura totodata suficient sprijin corpului, evitandu-se astfel aparitia de afectiuni ale coloanei vertebrale.

Umiditatea care apare la suprafata saltelei este absorbita si evaporata de catre fibrele de cocos, astfel incat salteaua ramane mereu uscata sub copil. O idee buna este spalarea saltelei odata cu fata acesteia, astfel indepartandu-se impuritatile care au ramas blocate in stratul de fibra de cocos. Folositi o perie, un detergent neutru si clatiti bine cu apa, dupa care mentineti salteaua in pozitie verticala intr-un colt al camerei, la o temperatura normala, si se va usca in 3-5 ore, fara alte interventii.

Daca patutul copilului are suportul din stinghii transversale, nu este necesara aerisirea saltelei, insa daca suportul este compact ( placa de pal) propunem ridicarea saltelei pentru aerisire cel putin o data pe saptamana, de cate ori scoateti copilul la plimbare, de exemplu.

 

Preturi:
Dimensiune Pret (RON) Pret Promo Cumpara
Saltea Cocos Husa Evo 60/120
409
Saltea Cocos Husa Evo 70/120
440
Saltea Cocos Husa Evo 70/140
461
Saltea Cocos Husa Evo 80/160
521
Saltea Cocos Husa Evo 80/200
734
Saltea Cocos Husa Evo 90/200
734
Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.

Saltelele sunt disponibile in 3-4 zile de la comanda

 

Produse similare
Produsul a fost adaugat in cos !
Log-in