• saltea-copii-confort-plus
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
    Loading...Loading...

Saltea copii confort plus

Incepand de la:

141 Lei

Mediu spre tare
12 cm
45 kg
3 ani

Descriere

Salteaua confort plus pentru copii  este o saltea de tip SANDWICH care are deosebite calitati datorate, in principal stratului compact realizat din fibra de poliester, care are capacitatea de a sustine rigid corpul copilului dumneavoastra pana la greutatea de 15 kg, peste aceasta greutate, flexibilitatea crescand odata cu cresterea in greutate a copilului. Acest tip de comportament este exact ceea ce are nevoie copilul dumneavoastra, astfel ca in perioada de formare a coloanei, salteaua este rigida, ulterior devenind mai elastica.

In plus salteaua nu mucegaieste, nu se taseaza, in mijlocul pachetului de poliester gasindu-se o placa de poliuretan care are rolul de a prelua eforturile. Poliesterul este imbracat intr-un strat de vatelina care este capabil sa absoarba umiditatea provenita din transpiratie si sa o indeparteze de corpul copilului, aceasta evaporandu-se ulterior. Salteaua nu trebuie supusa actiunii lichidelor in cantitate mare (produse alimentare sau urina), acestea producand deteriorarea saltelei.

In cazul in care totusi astfel de accidente au loc, se scoate stratul de vatelina si se indeparteaza, inlocuindu-se cu o paturica de aceleasi dimensiuni, iar straturile interioare, mai putin poliuretanul se pot spala cu apa calda ( este interzisa spalarea la masina ), dupa care se lasa la scurs pana la uscare.

Husa de bumbac a saltelei se poate si ea spala, la masina,  iar pentru mentinerea prospetimii saltelei, este recomandata intoarcerea saltelei la fiecare schimb de lenjerie.

Pentru a-si pastra proprietatile, salteaua este recomandabil sa fie amplasata fie pe o placa, fie pe o plasa ( asemanatoare tarcurilor pentru copii), nu pe un sistem de stinghii care nu reusesc sa ofere suficient suport saltelei.

Grosimea saltelei atinge 12 cm.

Preturi:
Dimensiune Pret (RON) Pret Promo Cumpara
Saltea copii Confort Plus 55/115
141
Saltea copii Confort Plus 60/120
150
Saltea copii Confort Plus 70/100
155
Saltea copii Confort Plus 70/130
162
Saltea copii Confort Plus 70/140
176
Saltea copii Confort Plus 72/105
162
Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.

Saltelele sunt disponibile in 3-4 zile de la comanda

Produse similare
Produsul a fost adaugat in cos !
Log-in