• saltele-copii-spuma
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
    Loading...Loading...

Saltea copii Latex

Incepand de la:

572 Lei

Duritate: Moale
15 cm
25 kg
3 ani

Descriere

Latexul este un produs natural obtinut din seva arborelui de cauciuc, iar pentru obtinerea saltelelor, latexul este structurat in forma de spuma de latex care prezinta unele avantaje incontestabile. Primul din aceste avantaje, si cel mai important il constituie capacitatea de sustinere a corpului pe perioada de odihna.

Structura spumei de latex permite deformarea dupa forma corpului si ofera sustinere specifica in fiecare punct al corpului. Salteaua are 7 zone distincte de portanta, zone in care sustinerea este diferita, fiind, din acest punct de vedere foarte potrivita pentru perioada de formare a coloanei vertebrale a copilului dumneavoastra.

In plus, capilaritatile spumei permit circulatia aerului in interiorul stratului in mod natural, fiind o saltea cu proprietati anti-alergice si  absorbind eficient umiditatea din zona de suprafata, astfel ca transpiratia nu ramane mult timp in contact cu corpul copilului dumneavoastra.

Stratul de latex este sustinut de un strat de poliuretan nedeformabil de densitate mare, si este acoperit de un dublu strat acrilic, de un strat termoregulator si antialergic, si in fine, de un strat  de acoperire cu tesut tip Aloe Vera.

Salteaua se aeriseste perimetral, pe intreaga zona, situatie in care neplacerile cauzate de mirosuri neplacute sunt practic inlaturate la o utilizare corespunzatoare a produsului.

Inaltimea totala a acestei saltele atinge 15 cm, iar perioada de garantie este de 3 ani.

Preturi:
Dimensiune Pret (RON) Pret Promo Cumpara
Saltea copii Latex 60/120
572
Saltea copii Latex 70/140
677
Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.

Saltelele sunt disponibile in 3-4 zile de la comanda

Produse similare
Produsul a fost adaugat in cos !
Log-in