• saltea-pocket-tare
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
    Loading...Loading...

Saltele Pocket tare

Incepand de la:

669 Lei

Duritate: Tare
22 cm
115 kg
3 ani

Descriere

Arcurile impachetate folosite in structura saltelelor pocket se misca independent unul fata de celalalt, reactionand separat la presiunea exercitata de corp asupra lor, si oferind din aceasta cauza o sustinere eficienta pe o perioada mare de timp, in fiecare zona a corpului diferit, fara a exista riscul de deformare permanenta a saltelei.

Ca si structura, salteaua pocket tare difera fata de salteaua pocket moale printr-un strat suplimentar de feltru care are rol de sustinere si care vine in sprijinul persoanelor care isi doresc o saltea mai dura, care sa le sustina mai bine coloana pe toata durata repausului in pat. In plus, stratul de poliuretan folosit, are densitate mare, are o grosime de  circa 4 cm, actionand si el cu un plus de sustinere in structura saltelei. Salteaua poate fi folosita eficient si de catre persoane cu greutate mare , pana la circa 110-115 kg/persoana.

Poliuretanul utilizat in structura este un mediu care mentine o umiditate scazuta a interiorului saltelei, in principal prin sistemul de pori si capilaritati in structura spumei, care asigura circulatia aerului in masa spumei si accelereaza evaporarea apei provenite prin transpiratie. In aceste conditii, dezvoltarea microorganismelor si acarienilor  este stanjenita, cu alte cuvinte, aparitia mirosurilor neplacute, a manifestarilor alergice sau respiratorii, este putin probabila.

Pentru a inlesni aceasta circulatie a aerului, salteaua permite aerisirea pe intreg perimetrul.

Stratul de acoperire este din bumbac matlasat, material organic, antialergic, iar in lateral, salteaua are manere pentru a usura manevrarea acesteia.

Intreaga structura atinge inaltimea de 22 de cm,  produsul fiind garantat 3 ani, in conditii de utilizare corespunzatoare ( departe de lichide si surse artificiale de caldura, implicit temperaturi exagerate).

Produse similare
Produsul a fost adaugat in cos !
Log-in