• spring_pocket
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
    Loading...Loading...

Saltele Spring Pocket Ultra

  • Compozitie:
  • -plasa de arcuri impachetate individual
  • -spuma poliuretanica inalta densitate
  • -borduri de spuma laterale
  • -materiale de acoperire tratate-bumbac

Incepand de la:

423 Lei

Duritate: Medie
24 cm
115 kg
3 ani

Descriere

Aceasta saltea este alcatuita din arcuri invelite in materiale textile, arcuri care functioneaza independent, asigurand o sustinere eficienta a corpului  in timpul somnului. Peste stratul de arcuri este dispus un strat de poliuretan de densitate mare( 35 kg/m³ ), de grosime 1,5 cm, cu rol de sustinere, apoi un strat de material natural antiperspirant si antialergic, un strat acrilic care are rol in a proteja de umiditate, si materialul de acoperire, bumbac matlasat.

Partea laterala este sustinuta prin SISTEM BOX de un strat de poliuretan de densitate mare si poliuretan matlasat in tesatura de acoperire. In aceasta situatie, deformarea laterala a saltelei este mica, aceasta conservandu-si pozitia si sustinand totodata arcurile, care vor avea o durata de viata mult mai mare in aceste conditii.

Salteaua mai are in structura material antiperspirante, antialergice si  antimicrobiene care permit circulatia ampla a aerului in interiorul saltelei, situatie in care se evapora apa provenita din transpiratie, racindu-se totodata salteaua si scazand nivelul umiditatii remanente. In medii cu umiditate mica, dezvoltarea microorganismelor si acarienilor este stanjenita. Drept urmare este diminuat riscul de aparitie a mirosului neplacut, a aparitiei problemelor de sanatate de genul alergii sau crize de astm ale caror factori generatori sunt tocmai aceste microorganisme. Aerisirea saltelei se realizeaza pe toata suprafata laterala si deci se asigura debitul de aer suficient pentru evaporarea eficienta a umezelii provenite din transpiratie. Aceasta aerisire perimetrala nu rezolva problema lichidelor ajunse accidental pe suprafata saltelei( apa, cafea, etc.), acestea reprezinta factori care degradeaza salteaua, temperaturile foarte ridicate produse de surse artificiale de caldura( resouri, sobe, s.a.m.d.), si impiedica atingerea perioadei pentru care este garantata salteaua( 3 ani).

Aceasta saltea insumeaza o grosime de 20 de cm, avand 400 de arcuri pentru saltea single, respectiv 800 de arcuri pentru saltea matrimoniala.

Produse similare
Produsul a fost adaugat in cos !
Log-in