• saltea-spuma-ergo-14
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
    Loading...Loading...

Saltele spuma eliocel ergo

Incepand de la:

447 Lei

Mediu spre tare
14 cm
90 kg
2 ani

Descriere

Salteaua ortopedica ERGO14 face parte din grupa saltelelor ortopedice moderne, cu duritate relativ ridicata, care sunt capabile sa sustina ferm pozitia corpului pe durata odihnei.
Structura saltelei este realizata din Eliocel, material ecologic care are la baza poliuretanul, insa pentru care procedeul de fabricare a fost modificat tocmai pentru a se obtine fermitatea ceruta de o saltea ortopedica, fara ajutorul arcurilor.
In plus, materialul asigura o aerisire corespunzatoare, in special datorita structurii alveolare a Eliocelului care previne acumularea de umezeala in masa saltelei, fapt care inlatura pericolul aparitiei de mirosuri neplacute si reduce posibilitatea de a genera alergii datorate dezvoltarii microorganismelor in straturile de structura ale saltelei.
Fiind saltele fara arcuri, sunt mai usoare, elasticitatea lor fiind ceva mai redusa si de aici, caracteristicile ergonomice ale lor, saltelele din aceasta categorie sustin foarte bine pozitia corpului pe toata durata repausului.
Grosimea la care pot fi fabricate este intre 14-20 cm, cea mai des utilizata este grosimea de 14 cm, capabila sa sustina eficient o greutate corporala de 90 kg/persoana, protejand articulatiile de efort pe perioada somnului, si adaptabile oricarui fel de suport( placa sau stinghii acestea din urma fiind recomandate pentru ca usureaza aerisirea directa a saltelei).
Curatarea saltelei se face cu o carpa de bumbac umezita in solutie de curatat tapiteria, se evita contactul cu umiditate mare, cu surse artificiale de caldura, temperature optima pentru pastrarea calitatilor poliuretanului fiind de 30 ᴼC.
Husa de bumbac este deosebit de rezistenta, tratata la randul ei impotriva acarienilor, mucegaiurilor si ciupercilor.
Garantam satisfactie deplina si durata medie de utilizare in conditii normale pentru aceasta saltea.

Produse similare
Produsul a fost adaugat in cos !
Log-in