• saltea-superortopedica-optimum
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
    Loading...Loading...

Saltele superortopedice Optimum

Incepand de la:

327 Lei

Mediu spre tare
24 cm
120 kg
3 ani

Descriere

Structura ferma, rezistenta in timp, precum si celelalte avantaje ale acestei saltele superortopedice sunt date de structura si materialele din care este fabricate. Arcurile de dublu tronconice cu 5 spire, de tip Bonnel, fabricate din otel special tratat, sunt dublate de 5 placi de poliuretan asezate transversal intre randurile de arcuri pe toata lungimea saltelei. Aceste placi au rolul de a controla elasticitatea arcurilor, de a nu permite deformarea substantiala a acestora sub actiunea greutatii corpului, salteaua Optimum fiind cunoscuta ca o saltea care sustine pozitia corpului destul de bine, nepermitand deformarea acestuia in timpul somnului. Placile de poliuretan in numar de 5 in toata plasa de arcuri, sunt dispuse uniform si reusesc sa reduca “efectul de val” al saltelei la aproximativ 10%.

Rigiditatea structurii este contrabalansata de materialul de acoperire al acesteia. Fetrul rigid pozitionat peste plasa de arcuri este acoperit la randul sau de un rulou de poliuretan. Materialul de acoperire este realizat din matase Jakard, foarte fina, sub care exista un strat de bumbac matlasat, poliuretan si material siliconat cu rol de protejare a persoanelor alergice.

Rezistenta saltelei este deosebita, astfel incat ea se poate utiliza nu doar pe paturi care au ca support placa de pal  melaminat sau nu( intreg), dar si pe somiere( la care zona de suport este confectionata din lamele). Acest lucru este permis si de marginea de rigidizare din spuma poliuretanica cu densitate 35 kg/mc, la fel ca spuma folosita in restul zonelor din saltea.

Produse similare
Produsul a fost adaugat in cos !
Log-in