• saltea-superortopedica-superlux
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
    Loading...Loading...

Saltele superortopedice SuperLux

Incepand de la:

386 Lei

Duritate: Tare
26 cm
120 kg
3 ani

Descriere

Dintre saltelele cu structura superortopedica, salteaua Super Lux, sustine cu fermitate corpul in timpul somnului, ea fiind indicata cu precadere persoanelor care au probleme cu spatele, care au avut accidente sau au suferit interventii de orice natura la coloana vertebrala.
Duritatea saltelei este data de sistemul de arcuri Bonnel, bitronconice, cu 5 spire, care sunt tesute intr-o plasa, cu ajutorul sarmelor din otel carbon si care au intre sirurile de arcuri, placi de spuma poliuretanica cu grosime de 5 cm, cu rol de sustinere si eliminare a “efectului de val”. Acest “efect de val” este dat de deformarea ampla pe suprafata mare a saltelei atunci cand este supusa la presiune, practic, cu cat este mai mic acest efect de val , cu atat o persoana asezata pe saltea simte mai putin efectul presiunii generate de o a doua persoana care se se misca pe aceeasi saltea.
Plasa de arcuri este imbracata in materiale textile cu rol in structura si duritatea saltelei, in termoreglare si in gestionarea umiditatii provenite din transpiratie. Pe perioada repausului, exista posibilitatea unei acumulari de umezeala in straturile interioare ale saltelei, situatie in care este favorizata dezvoltarea germenilor si a acarienilor.O buna aerare a interiorului saltelei stanjeneste sau chiar impiedica cu desavarsire dezvoltarea microorganismelor si implicit aparitia mirosurilor neplacute datorate acestora, precum si a alergiilor si crizelor de astm, puse pe seama acarienilor. Suplimentar materialele textile din structura sunt tratate impotriva acarienilor si microorganismelor.
Salteaua este la fel de buna si daca este asezata pe pat la care sustinerea este realizata pe o placa, si daca este asezata pe o somiera, la care sustinerea este pe o zona lamelara, tocmai pentru va aerisirea este buna, iar rigiditatea unei astfel de saltele (face parte din categoria saltelelor cu duritate grad de duritate tare) permite orice fel de sustinere.
Salteaua este garantata pe o perioada de 3 ani.

Produse similare
Produsul a fost adaugat in cos !
Log-in