• saltea-superortopedica-relaxa
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
    Loading...Loading...

Saltele superortopedice tip Relaxa

Incepand de la:

267 Lei

Duritate: Tare
22 cm
110 kg
2 ani

Descriere

Saltelele de acest tip sunt confectionate dintr-o plasa de arcuri bitroconice, cu 5 spire, dispuse in siruri, care este invelita in cateva straturi de materiale, fiecare cu rolul sau in structura saltelei.

Primul strat este un strat de poliuretan indeformabil, dispus pe fiecare parte a saltelei, cu rolul de a sustine forma saltelei si de a reduce deformarea ca urmare a uzurii materialului din care sunt confectionate arcurile. In plus, straturile de poliuretan tempereaza elasticitatea arcurilor si reduc efectul “ de val”. Urmatorul strat, este un strat de feltru rigidizat de asemenea dispus pe ambele fete, cu rolul de a omogeniza reactia  stratului de structura al saltelei, precum si de a proteja arcurile si este urmat de un strat antiperspirant si antialergic.

Pe langa caracteristicile de structura si sustinere pe care trebuie sa le aiba o saltea, un alt capitol deosebit de important o constituie  asigurarea unui mediu igienic , corespunzator  pe o durata mare de timp. Sub acest aspect, principala problema pe care o au de rezolvat saltelele, o constituie asigurarea unui mediu neprielnic pentru dezvoltarea microorganismelor si acarienilor in straturile textile ale saltelei. In speta, salteaua Superortopedica tip Relaxa, pe care v-o oferim, rezolva acest inconvenient, pe de-o parte prin tratarea materialelor textile din structura ei cu substante antimicrobiene, precum si prin asigurarea unei ventilatii interne foarte bune cu ajutorul butonilor de aerisire practicati in lateral.

Pe partile laterale, rigidizarea saltelei se face in SISTEM BOX cu poliuretan de densitate mare. Acest sistem asigura o pozitie corecta a coloanei pe durata somnului pentru persoane cu greutate pana la 115 kg, avand in aceste conditii, o perioada de garantie de 2 ani.

Salteaua este acoperita cu  bumbac matlasat, pentru  confort deplin, intreaga structura ajungand la o inaltime de 22cm.

Produse similare
Produsul a fost adaugat in cos !
Log-in